Surdegssmörgås med vitlöks- och örtfärskost, kalkon samt fänkåls- och äppelsallad
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Lunch
•
Sväng enkelt ihop en matig macka till lunch med krispig fänkålssallad och örtsmakande färskost. Kalkon ger protein och smakar fint för den som äter kött men går bra att hoppa över.
Ingredienser
|
Surdegsbröd
|
4 skivor |
|---|---|
| 100 g | |
|
Rökt kalkonbröst
|
8 skivor |
|
Hackade pumpakärnor
|
1 msk |
|
Salt och svartpeppar
|
Fänkål- och äppelsallad:
|
Gröna äpplen
|
2 |
|---|---|
|
Fänkål
|
1 |
|
Olivolja
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per skiva
Energi:
340 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per skiva | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,2 g |
| Protein: | 18,5 % | 15,5 g |
| Fett: | 33,3 % | 12,8 g |
| Kolhydrater: | 48,2 % | 40,2 g |