Surdegsmacka med kalkon och ajvar

Surdegsmacka med kalkon och ajvar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

Grönsakskröran ajvar från Balkan finns i de flesta matbutiker och är med sin fylliga hetta perfekt ihop med färskost. Mackan går utmärkt att göra helt vegetarisk och är toppen att grilla i smörgåsgrill också.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Bred färskost på brödskivorna och ett tunt lager ajvar. Fördela kalkonskivorna på brödskivorna och toppa med skivad salladslök.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 270 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag