Surdegsmacka med kalkon och ajvar

Surdegsmacka med kalkon och ajvar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Grönsakskröran ajvar från Balkan finns i de flesta matbutiker och är med sin fylliga hetta perfekt ihop med färskost. Mackan går utmärkt att göra helt vegetarisk och är toppen att grilla i smörgåsgrill också.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Bred färskost på brödskivorna och ett tunt lager ajvar. Fördela kalkonskivorna på brödskivorna och toppa med skivad salladslök.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 270 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem