Surdegsmacka med kalkon och ajvar
10 min
Mellanmål
•

Grönsakskröran ajvar från Balkan finns i de flesta matbutiker och är med sin fylliga hetta perfekt ihop med färskost. Mackan går utmärkt att göra helt vegetarisk och är toppen att grilla i smörgåsgrill också.
Ingredienser
Levainbröd bröd
|
2 skivor |
---|---|
3 msk | |
Ajvar relish
|
1 msk |
Rökt kalkon
|
4 skivor |
Salladslök
|
1 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
458 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 56,2 % | 63,4 g |
Fett: | 31,3 % | 16,2 g |
Kolhydrater: | 12,5 % | 14,1 g |

