Stuvade morötter
Huvudrätt
•
&format=webp)
Stuvade morötter är lätt att laga, och passar väldigt bra att servera till kött eller fisk. Blanda kokade morötter i en krämig bechamelsås. Toppa med rikligt av hackad bladpersilja. Mums!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Morot
|
500 g |
---|---|
25 g | |
Vetemjöl
|
3 msk |
5 dl | |
Salt och svartpeppar
|
Till servering:
Färsk persilja
|
1 kruka |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
185 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 13,2 % | 6 g |
Fett: | 45 % | 9,4 g |
Kolhydrater: | 41,8 % | 19 g |

