
Strimlad skinka med lök
Med crème fraiche franska örter tar du genvägar i köket och lagar maten snabbt.
Ingredienser
Antal portioner
- 500 g färsk skinka
- 150 g purjolök
- 2 rödlökar
- 1 tärning köttbuljong
-
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche franska örter
-
1 dl Arla® mjölk
- ½ tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 750 g potatis
- 65 g sallad
Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem
Gör så här
Gör så här
Börja med att koka potatisen. Skär köttet i strimlor. Ansa och strimla purjolöken. Skala och skär rödlöken i klyftor. Bryn köttet i smör i en stor stekpanna. Tillsätt löken och stek 2-3 min. Rör i buljongtärning, crème fraiche, mjölk, salt och peppar. Låt koka ca 5 min under lock. Servera med potatis och sallad.
Provlagat av Arla Köket
Skriv ut
Källa:
Arla Köket 2 1999