Strimlad skinka i lök och örter

Strimlad skinka i lök och örter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Med crème fraiche franska örter tar du genvägar i köket och lagar maten snabbt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär köttet i strimlor. Ansa och strimla purjolöken. Skala och skär rödlöken i klyftor. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta. Gör ren pannan och fräs purjolök och rödlök och lägg över i grytan. Rör i buljongtärningen, crème fraiche franska örter, mjölk, salt och peppar. Låt koka ca 5 min under lock.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 405 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem