Strimlad skinka med lök

Strimlad skinka med lök

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(80 st)

Med crème fraiche franska örter tar du genvägar i köket och lagar maten snabbt.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 750 g potatis
  • 65 g sallad

Gör så här

Gör så här

Börja med att koka potatisen. Skär köttet i strimlor. Ansa och strimla purjolöken. Skala och skär rödlöken i klyftor. Bryn köttet i smör i en stor stekpanna. Tillsätt löken och stek 2-3 min. Rör i buljongtärning, crème fraiche, mjölk, salt och peppar. Låt koka ca 5 min under lock. Servera med potatis och sallad.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 43 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa: