Spenatsallad med mango och salladstopping

Spenatsallad med mango och salladstopping

20 min Buffé Huvudrätt Förrätt
Sallad med spenat, avokado och mango - en annorlunda kombination som passar väl med sältan från osten och syrligheten från balsamicon.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/spenatsallad-med-mango-och-salladstopping/

Gör så här

  • Skär tomaterna i halvor. Skala och strimla löken. Kärna ur och skiva mango och avokado.
  • Skölj ev spenaten och blanda med övriga ingredienser.
  • Ringla över balsamvinäger och olivolja. Tärna vitosten.
  • Strö över ost och topping.
Klart!
Energi:

440 kcal

Protein: 12 g
Kolhydrater: 19 g
Fett: 36 g

Ingredienser

Körsbärstomater
250 g
Rödlök
1
Mogen mango
1
Avokados
2
Babyspenat
80 g
Vit balsamvinäger
2 msk
Olivolja
3 msk
Topping:
Torkade tranbär
2 msk
Pumpakärnor
1½ msk
Pinjenötter
½ msk