Spenatsallad med bönkräm

Spenatsallad med bönkräm

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

En smakrik sallad som passar bra till grillat kött eller kyckling. Byt ut brödkrutongerna mot rostade nötter om du vill ha lägre GI.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Häll av och skölj bönorna. Blanda dem med crème fraiche. Låt stå kallt fram till servering. Kärna ur och skär äpplena i bitar. Smula osten. Varva spenat, rucola, äpple och ost i en skål eller på ett uppläggningsfat. Strö över brödkrutongerna. Servera salladen med bönkrämen.

Tips:

Passar som tillbehör till t ex grillat kött.
Passar bra till förrätt eller på buffébordet och räcker då till dubbla antalet portioner.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 280 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem