Spenatsallad blue med ädelostdressing

Spenatsallad blue med ädelostdressing

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

Med parmaflakes och smakrik ädelostdressing är detta en kul och fräsch förrätt.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Ädelostdressing:

Gör så här

Gör så här

Börja med att blanda ädelostdressingen. Mosa osten med en gaffel. Rör ner crème fraiche och smaksätt med svartpeppar. Ställ kallt. Sätt ugnen på 225°. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen ca 6 min. Låt kallna. Skär brödet i små tärningar. Stek dem i smör-&rapsolja och vitlök i en stekpanna. Lägg spenaten på portionstallrikar. Ringla över crème fraiche. Smula över parmaskinkan och strö över brödkrutongerna.

Skriv ut

Källa: