Spenatsallad blue med ädelostdressing

Spenatsallad blue med ädelostdressing

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

Med parmaflakes och smakrik ädelostdressing är detta en kul och fräsch förrätt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Ädelostdressing:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Börja med att blanda ädelostdressingen. Mosa osten med en gaffel. Rör ner crème fraiche och smaksätt med svartpeppar. Ställ kallt. Sätt ugnen på 225°. Lägg skinkan på en plåt med bakplåtspapper. Stek i mitten av ugnen ca 6 min. Låt kallna. Skär brödet i små tärningar. Stek dem i smör-&rapsolja och vitlök i en stekpanna. Lägg spenaten på portionstallrikar. Ringla över crème fraiche. Smula över parmaskinkan och strö över brödkrutongerna.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag