Spenatrisotto med oliver

Spenatrisotto med oliver

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Ett krämigt inslag från Italien. Gör en rejäl sats, gott på nyårsdagen också!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp buljongen och vinet. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs löken i lite av smöret i en tjockbottnad kastrull. Rör i riset och späd med buljongen, men spar 2 dl till serveringen. Låt koka på svag värme ca 15 min, rör om då och då. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Fräs den i lite av smöret. Hit kan man förbereda. Värm risotton på svag värme och späd med resten av buljongen. Rör ner spenaten, resterande smör, ost, peppar och oliver.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem