Spenatrisotto med oliver
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Ett krämigt inslag från Italien. Gör en rejäl sats, god även dagen efter!
Ingredienser
Avorioris
|
4 dl |
---|---|
Grönsaksbuljong
|
1 liter |
Torrt vitt vin
|
1 dl |
Gul lök
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
2 |
4 msk | |
Fryst bladspenat
|
500 g |
4 dl | |
Svartpeppar
|
2 msk |
Svarta oliver
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
342 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 12,1 % | 10,2 g |
Fett: | 38 % | 14,7 g |
Kolhydrater: | 47,4 % | 39,9 g |

