Spenatrisotto med oliver
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
Ett krämigt inslag från Italien. Gör en rejäl sats, god även dagen efter!
Ingredienser
|
Avorioris
|
4 dl |
|---|---|
|
Grönsaksbuljong
|
1 liter |
|
Torrt vitt vin
|
1 dl |
|
Gul lök
|
1 |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
| 4 msk | |
|
Fryst bladspenat
|
500 g |
| 4 dl | |
|
Svartpeppar
|
2 msk |
|
Svarta oliver
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
342 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,6 g |
| Protein: | 12,1 % | 10,2 g |
| Fett: | 38 % | 14,7 g |
| Kolhydrater: | 47,4 % | 39,9 g |