Spenat- och ostfyllda smördegsknyten

Spenat- och ostfyllda smördegsknyten

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(49 st)

Frasigt goda knyten med fyllning av spenat och ost!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 st

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Kavla ut smördegsplattorna något och dela dem på mitten. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Hacka spenat och lök och fräs det i smör i en stekpanna. Låt svalna. Skär osten i tärningar. Blanda spenat, lök, ost, kvarg, senap, pressad vitlök, salt och peppar. Lägg en klick av fyllningen på varje smördegsruta och nyp ihop dem till småknyten. Pensla med uppvispat ägg. Grädda knytena mitt i ugnen i ca 20 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem