Sparris med lax och citron

Sparris med lax och citron

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(91 st)

En lyxig och lättlagad förrätt med lax och sparris som du svänger ihop på bara några minuter!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g färsk vit eller grön färsk sparris
  • 4 skivor kallrökt lax

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Skala den vita sparrisen med potatisskalare, börja alldeles under knoppen. Den gröna behöver inte skalas. Skär av den nedersta träiga delen. Koka sparrisen i lättsaltat vatten så att den är knappt mjuk, 2 – 3 min för den gröna och 20 – 30 min för den vita. Ta upp sparrisen och låt den rinna av ordentligt. Rör ihop såsen. Lägg sparrisen i högar på tallrikar. Lägg på laxen och klicka över såsen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem