Spaghetti med köttfärssås
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

En härligt krämig köttfärssås som blir godare ju längre man låter den puttra i pannan.
Ingredienser
Köttfärs
|
400 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
Vitlöksklyfta
|
1 |
2 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Rödvin
|
½ dl |
Köttbuljong
|
½ tärning |
¾ dl | |
Krossade tomater
|
400 g |
Strösocker
|
½ tsk |
Spaghetti
|
300 g |
---|---|
1½ dl |
Gör så här
Krossade tomater kan bytas ut mot små körsbärstomater på burk.
Frys in överbliven kokt pasta. Fyll på med pasta allt eftersom det blir över. Perfekt till gratänger.
Näringsvärden, per portion
Energi:
685 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 33 g |
Kolhydrater: | 60 g |
Fett: | 35 g |

