Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Sotad lax med ljummen Sveciamajonnäs
Sotad lax med ljummen Sveciamajonnäs
60+ min
Förrätt
•
Kommentarer
Vacker och lyxig förrätt med lax som gravas och sedan sotas i torr panna. Servera ljummen majonnäs med smak av lagrad ost till. Receptet är skapat av Tom Sjöstedt, Årets Kock 2008.
Andra liknande recept
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(506)
60+ min
Langos
(47)
60+ min
Laxtårta med löjrom
(103)
60+ min
Gravad lax – steg för steg
(240)
60+ min
Ceviche med mango och koriander
(20)
Fler recept
Tom Sjöstedt
Årets kock 2008
Provlagat av Årets Kock
Klart!
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
580 kcal
Protein:
23 g
Kolhydrater:
4 g
Fett:
53 g
Ingredienser
Andra liknande recept
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(506)
60+ min
Langos
(47)
60+ min
Laxtårta med löjrom
(103)
60+ min
Gravad lax – steg för steg
(240)
60+ min
Ceviche med mango och koriander
(20)
30 min
Krustader med syrlig laxröra och getostkräm med parmaskinka och hjortron
(5)
30 min
Smörrebröd med färskostkvarg
(8)
15 min
Laxsnurror
(80)
25 min
Landgång
(7)
15 min
Crostini med rökt lax
(96)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum