Snittar till champagne

30 min Afternoon tea Buffé
Snittar till champagne

När man ska servera snittar till champagne så passar kanapéer med olika fyllningar perfekt. Snabbt och enkelt fixar du till dessa ljuvliga snittar.

Ingredienser

Laxkanapé:

Formbröd
2 skivor
2 msk
Senap
½ msk
Hackad färsk dill
1 msk
Kallrökt lax
2 skivor

Räkkanapé:

Formbröd
2 skivor
2 msk
Dijonsenap
1 tsk
Färsk gräslök
½ msk
Skalade räkor
50 g

Ostkanapé:

Formbröd
2 skivor
1½ msk
Krasse
½ ask
4 skivor

Gör så här

Laxkanapé:

  • Rör ihop färskost, senap och dill. Bred på brödskivorna, stansa ut 4 cirklar.
  • Dela laxskivorna på mitten. Lägg laxskivorna på bröden och garnera ev med dill.

Räkkanapé:

  • Blanda färskosten med dijonsenap och gräslök, bred på brödskivorna. Stansa ut 4 cirklar.
  • Lägg räkorna på bröden och garnera ev med gräslök.

Ostkanapé:

  • Klipp ner krassen i smöret, blanda och bred på brödskivorna. Stansa ut 4 cirklar.
  • Lägg på osten och garnera ev med krasse.
Klart!

Näringsvärden, per st

Energi:

100 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 6 g
Kolhydrater: 5 g
Fett: 7 g
https://www.arla.se/recept/snittar-till-champagne/