Snabb pastasoppa
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
En riktigt matig soppa som tar dig till Italien på ett kick. Servera gärna med bröd och en god olivolja.
Ingredienser
|
Kelda® Mustig tomatsoppa
|
1 liter |
|---|---|
|
Pasta, gärna fullkorn
|
2 dl |
|
Zucchini
|
½ |
|
Tärnat rökt fläsk
|
200 g |
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
2 msk |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Kokta kidneybönor
|
400 g |
|
Hackad bladpersilja
|
2 msk |
|
Riven parmesanost
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
543 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 8,6 g |
| Protein: | 16,3 % | 21,8 g |
| Fett: | 53,5 % | 32,8 g |
| Kolhydrater: | 30,2 % | 40,4 g |