Smördegspizza med chèvre, pistagenötter och citron
30 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
•
Denna snabba krispiga smördegspizza med smetana, getost, citron och pistagenötter är både enkel och otroligt god! Skär den i bitar och servera som snitt på mingelfesten.
Ingredienser
|
Kyld smördeg, ca 250 g
|
1 pkt |
|---|---|
| 1 dl | |
|
Falbygdens® Getost
|
150 g |
|
Skalade pistagenötter
|
½ dl |
|
Citron, finrivet skal
|
1 |
|
Flingsalt
|
|
|
Svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
679 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,2 g |
| Protein: | 8,4 % | 14,1 g |
| Fett: | 68,1 % | 52,3 g |
| Kolhydrater: | 23,5 % | 39,3 g |