Skinksås
30 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Recept på en krämig skinksås - snabb och enkel vardagsmat när den är som bäst. I det här receptet har vi gjort en pasta med skinksås toppad med färsk basilika och smaksatt med cheddar. Den här skinksåsen blir lätt en favorit!
Ingredienser
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
---|---|
Rökt skinka
|
120 g |
Vitlöksklyftor
|
2 |
1 msk | |
2 dl | |
Frysta gröna ärter
|
1 dl |
1 dl | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Sallad:
Röd paprika
|
1 |
---|---|
Gurka
|
1 |
Spenat
|
70 g |
Rödvinsvinäger
|
½ msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
541 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,4 g |
Protein: | 18,4 % | 24,5 g |
Fett: | 27,3 % | 16,7 g |
Kolhydrater: | 54,3 % | 72,4 g |

