Skinkgryta med parmesan och vitlök
Budget

Skinkgryta med parmesan och vitlök

20 min Huvudrätt
Mättande skinkgryta som går riktigt snabbt att göra!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Strimla och bryn köttet i smör-&rapsolja i en gryta. Rör i crème fraiche och låt koka 2-3 min. Fräs vitlök och spenat i smör-&rapsolja i en panna. Häll av och skölj bönorna. Rör ner dem i spenaten. Smaka av med salt och peppar. Servera köttet med spenat- och bönblandningen.
Klart!
Energi:

420 kcal

Protein: 42 g
Kolhydrater: 26 g
Fett: 11 g

Ingredienser

Färsk skinka
400 g
2 dl
Hackad vitlöksklyfta
1
Tinad fryst bladspenat
250 g
Stora vita bönor
800 g