Skinkgryta med parmesan och vitlök

Skinkgryta med parmesan och vitlök

Betyg

(3 st)

Mättande skinkgryta som går riktigt snabbt att göra!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Strimla och bryn köttet i smör-&rapsolja. Rör i crème fraiche. Koka 2 min. Fräs vitlök och spenat i smör-&rapsolja. Skölj bönorna och värm dem i spenaten. Salta och peppra. Servera köttet med spenat- och bönblandningen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 42 g
  • Kolhydrater: 26 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem