Skinkgryta med parmesan och vitlök

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag Varmrätt
Skinkgryta med parmesan och vitlök

Mättande skinkgryta som går riktigt snabbt att göra!

Ingredienser

Färsk skinka
400 g
2 dl
Hackad vitlöksklyfta
1
Tinad fryst bladspenat
250 g
Stora vita bönor
800 g

Gör så här

  • Strimla och bryn köttet i smör-&rapsolja i en gryta. Rör i crème fraiche och låt koka 2-3 min. Fräs vitlök och spenat i smör-&rapsolja i en panna. Häll av och skölj bönorna. Rör ner dem i spenaten. Smaka av med salt och peppar. Servera köttet med spenat- och bönblandningen.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

420 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 42 g
Kolhydrater: 26 g
Fett: 11 g
https://www.arla.se/recept/skinkgryta-med-parmesan-och-vitlok/