Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki

Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(9 st)

Rödbetor, Apetina och yoghurt; gott & fräscht till skinkan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Riv rödbetor och lök grovt. Mosa osten. Blanda matyoghurten med rödbetor, lök och mosad Apetinaost. Smaksätt med salt och peppar. Stek brödet i smör i en stekpanna. Lägg på skinka och toppa med rödbetstsatsiki.

Tips:

Rödbetstsatsiki är också gott till kalkon, rökt kött och korvar.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag