Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki - Recept | Arla
Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki

Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Rödbetor, Apetina och yoghurt; gott & fräscht till skinkan.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Riv rödbetor och lök grovt. Mosa osten. Blanda matyoghurten med rödbetor, lök och mosad Apetinaost. Smaksätt med salt och peppar. Stek brödet i smör i en stekpanna. Lägg på skinka och toppa med rödbetstsatsiki.

Tips:

Rödbetstsatsiki är också gott till kalkon, rökt kött och korvar.

Skriv ut

Källa: