Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki

Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Rödbetor, Apetina och yoghurt; gott & fräscht till skinkan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Riv rödbetor och lök grovt. Mosa osten. Blanda matyoghurten med rödbetor, lök och mosad Apetinaost. Smaksätt med salt och peppar. Stek brödet i smör i en stekpanna. Lägg på skinka och toppa med rödbetstsatsiki.

Tips:

Rödbetstsatsiki är också gott till kalkon, rökt kött och korvar.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem