Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Rödbetor, Apetina och yoghurt; gott & fräscht till skinkan.
Ingredienser
|
Inlagda rödbetor
|
4 |
|---|---|
|
Rödlök
|
½ |
| 100 g | |
| 2 dl | |
|
Salt
|
|
|
Svartpeppar
|
|
|
Ljust bröd
|
4 skivor |
| 2 msk | |
|
Julskinka eller kokt skinka
|
4 skivor |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Rödbetstsatsiki är också gott till kalkon, rökt kött och korvar.
Näringsvärden, per port
Energi:
334 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,8 g |
| Protein: | 19,7 % | 16,2 g |
| Fett: | 46,7 % | 17,6 g |
| Kolhydrater: | 33,6 % | 27,6 g |