Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki

20 min
Arbetstid: 20 min
Buffé Förrätt Tillbehör
Skinkbruschetta med rödbetstsatsiki

Rödbetor, Apetina och yoghurt; gott & fräscht till skinkan.

Ingredienser

Inlagda rödbetor
4
Rödlök
½
100 g
2 dl
Salt
Svartpeppar
Ljust bröd
4 skivor
2 msk
Julskinka eller kokt skinka
4 skivor

Gör så här

  • Riv rödbetor och lök grovt. Mosa vitosten. Blanda med matyoghurten. Smaka av med salt och peppar.
  • Stek brödet i smör i en stekpanna. Lägg på skinka och toppa med rödbetstsatsiki.
Markera receptet som tillagat

Rödbetstsatsiki är också gott till kalkon, rökt kött och korvar.

Näringsvärden, per port

Energi:

334 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 1,8 g
Protein: 19,7 % 16,2 g
Fett: 46,7 % 17,6 g
Kolhydrater: 33,6 % 27,6 g
https://www.arla.se/recept/skinkbruschetta-med-rodbetstsatsiki/