Skaldjur i citrussås

Skaldjur i citrussås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(31 st)

Goda skaldjur i läcker sås med blodgrape. Lyxig och lätt festmat.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala grapefrukten med kniv och skär ut hinnfria klyftor. Halvera klyftorna. Strimla purjolöken. Skala och hacka vitlöken. Vispa ihop grädde, mjöl, smulad buljongtärning, limesaft, honung, ingefära och sambal oelek i en gryta. Koka upp under vispning och låt koka ca 3 min. Fräs purjolök, vitlök och skaldjur hastigt i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör ner det i såsen tillsammans med grapefrukten.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem