Skaldjur i citrussås

Skaldjur i citrussås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(34 st)

Goda skaldjur i läcker sås med blodgrape. Lyxig och lätt festmat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala grapefrukten med kniv och skär ut hinnfria klyftor. Halvera klyftorna. Strimla purjolöken. Skala och hacka vitlöken. Vispa ihop grädde, mjöl, smulad buljongtärning, limesaft, honung, ingefära och sambal oelek i en gryta. Koka upp under vispning och låt koka ca 3 min. Fräs purjolök, vitlök och skaldjur hastigt i smör-&rapsolja i en stekpanna. Rör ner det i såsen tillsammans med grapefrukten.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 44 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag