Sharonsallad med rökt skinka

Sharonsallad med rökt skinka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Fruktens kryddighet matchar den rökta skinkan perfekt

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Skär sharonfrukten i bitar. Kärna ur äpplet och skala apelsinen med kniv. Skär dem i bitar. Förväll sockerärtorna ca 1 min i kokande vatten. Häll av vattnet och spola dem kalla i kallt vatten. Dela sockerärtorna i halvor. Blanda frukt och sockerärtor. Rör ner kvarg. Smaka av med salt. Lägg upp skinka och sallad på 4 assietter.

Tips:

Sharonfrukterna kan även bytas ut mot 2 persimonfrukter, ca 200g.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 185 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 17 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem