Senaps- och honungsbakad lax
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Lättlagad lax med smakrikt täcke på färskost och flagad mandel. Servera gärna den ugnsbakade laxen med kokta grönsaker och kokt potatis.
Ingredienser
Laxfilé, á ca 150 g
|
6 bitar |
---|---|
Salt
|
½ tsk |
150 g | |
Dijonsenap
|
1 msk |
Flytande honung
|
1 msk |
Mandelspån
|
½ dl |
Ev hackad färsk gräslök
|
Gör så här
Blanda en klick Bregott Havssalt med dina nykota potatisar så smakar de ännu godare!
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
535 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 34 g |
Kolhydrater: | 35 g |
Fett: | 28 g |

