Savoykålsrisotto med rosépepparstekta laxspett
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Krämig, ingefärsdoftande risotto möter mild lax med kryddig, aromatisk rosépeppar.
Ingredienser
Avorioris
|
2 dl |
---|---|
Savoykål
|
300 g |
Schalottenlökar
|
4 |
2 msk | |
Grönsaksbuljong
|
6 dl |
Riven färsk ingefära
|
½ tsk |
Pressade vitlöksklyftor
|
2 |
1 dl | |
Salt
|
Laxfilé
|
600 g |
---|---|
Rosépeppar
|
1 msk |
1 msk | |
Salt
|
tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
685 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 21,6 % | 36,4 g |
Fett: | 53,7 % | 41,6 g |
Kolhydrater: | 24,7 % | 41,7 g |

