Sås till rökt fisk
10 min
•
Arbetstid: 10 min
Tillbehör
•
&format=webp)
Kall sås på gräddfil med underbart god smak från apelsin, fänkål och gräslök. Den passar till all sorts rökt fisk.
Ingredienser
2 dl | |
Apelsin
|
rivet skal av ½ |
Stött fänkålsfrön
|
½ tsk |
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
Salt
|
2 krm |
Flytande honung
|
½ tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
82 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 9,5 % | 1,9 g |
Fett: | 66,1 % | 6,1 g |
Kolhydrater: | 24,4 % | 4,9 g |

