Sallad med pilgrimsmusslor

Sallad med pilgrimsmusslor

En matig och god sallad med musslor. Den krämiga dressingen med smak av både syra och sötma gör den här salladen extra festlig.
Betyg (14 st)

Mitt betyg:

Sallad med pilgrimsmusslor

En matig och god sallad med musslor. Den krämiga dressingen med smak av både syra och sötma gör den här salladen extra festlig.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 300 g frysta pilgrimsmusslor
  • 1 msk Arla® Smör-&rapsolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 schalottenlökar
  • 12 körsbärstomater
  • 2 avokado
  • 100 g blandad grönsallad t ex rucola och ärtskott

Dressing:

Gör så här:

Tina musslorna och torka av dem. Stek musslorna i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 1 min per sida. Strö över salt och peppar. Skala och finhacka löken. Halvera tomaterna. Dela, kärna ur och skala avokadon. Skär den i skivor. Varva pilgrimsmusslor, lök, tomater, avokado och sallad i en skål. Blanda ihop ingredienserna till dressingen och ringla lite över salladen. Servera med bröd och resten av dressingen i en skål bredvid.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.