Sallad med moghrabiah och franska örter

Sallad med moghrabiah och franska örter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Recept på matig sallad där den stora och goda couscousen moghrabiah utgör basen. Byt gärna ut vårprimörerna mot andra grönsaker som är i säsong.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka moghrabian i buljong enligt anvisning på förpackningen. Skär av den nedersta delen på sparrisen. Skär resten i mindre bitar. Låt sparris och haricots verts koka med moghrabiahn ca 2 min. Häll av vätskan. Skär salladslöken i strimlor och rädisorna i kvartar. Blanda med moghrabiah, sparris och haricots verts. Rosta pinjenötterna i torr varm stekpanna. Krydda med peppar och toppa med pinjenötter. Servera salladen med crème fraiche.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem