Sallad med moghrabiah och franska örter

Sallad med moghrabiah och franska örter

Betyg

(2 st)

Recept på matig sallad där den stora och goda couscousen moghrabiah utgör basen. Byt gärna ut vårprimörerna mot andra grönsaker som är i säsong.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Koka moghrabian i buljong enligt anvisning på förpackningen. Skär av den nedersta delen på sparrisen. Skär resten i mindre bitar. Låt sparris och haricots verts koka med moghrabiahn ca 2 min. Häll av vätskan. Skär salladslöken i strimlor och rädisorna i kvartar. Blanda med moghrabiah, sparris och haricots verts. Rosta pinjenötterna i torr varm stekpanna. Krydda med peppar och toppa med pinjenötter. Servera salladen med crème fraiche.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem