Sallad med grill cheese, röda linser och äpple

Sallad med grill cheese, röda linser och äpple

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(68 st)

De röda linserna som här smaksätts med mynta, och grill cheese blir basen i en mättande och härlig sallad. Var noga med att inte koka linserna för mjuka.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 surdegsbaguette

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skär osten i bitar. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna. Kärna ur och skär äpplet i bitar, och blanda med hälften av citronsaften. Blanda de kokta, avrunna linserna med hackad mynta, hackad vitlök och hälften av citronskalet. Skala och skiva rödlöken tunt. Dela tomaterna. Lägg sallad och rödlök på tallrikar eller uppläggningsfat. Fördela linsblandningen. Toppa med tomater, cashewnötter, citronäpple och grill cheese. Rör ut yoghurten med resten av citronskal och -saft. Servera salladen med yoghurten och bröd.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 640 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 51 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag