Rucolasallad med ost och avocado

Rucolasallad med ost och avocado

Betyg

(15 st)

20 min

Pepprig rucola möter mild, len ost och matig avokado. Toppa med en härligt skarp vinägrette.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Vinägrette:

  • ¾ dl rapsolja
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka sockerärterna i lättsaltat vatten ca ½ min. Skölj dem i kallt vatten. Halvera gröp ur och skiva avokadon. Skala och skiva löken i tunna ringar. Halvera körsbärstomaterna. Blanda allt med rucola på ett fat. Strö över ost. Rör ihop vinägretten och ringla över salladen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 365 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem