Rucolasallad med ost och avocado

Rucolasallad med ost och avocado

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(15 st)

20 min

Pepprig rucola möter mild, len ost och matig avokado. Toppa med en härligt skarp vinägrette.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Vinägrette:

  • ¾ dl rapsolja
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka sockerärterna i lättsaltat vatten ca ½ min. Skölj dem i kallt vatten. Halvera gröp ur och skiva avokadon. Skala och skiva löken i tunna ringar. Halvera körsbärstomaterna. Blanda allt med rucola på ett fat. Strö över ost. Rör ihop vinägretten och ringla över salladen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 365 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem