Rucolasallad med ost och avocado
20 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Middag
•
Pepprig rucola möter mild, len ost och matig avokado. Toppa med en härligt skarp vinägrette.
Ingredienser
|
Sockerärter
|
150 g |
|---|---|
|
Avokados
|
2 |
|
Rödlök
|
1 |
|
Körsbärstomater
|
250 g |
|
Rucola
|
65 g |
| 150 g |
Vinägrette:
|
Rapsolja
|
¾ dl |
|---|---|
|
Äppelcidervinäger
|
2 msk |
|
Italiensk salladskrydda
|
1 tsk |
|
Salt
|
2 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
430 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,4 g |
| Protein: | 12,6 % | 13,3 g |
| Fett: | 80,7 % | 39,2 g |
| Kolhydrater: | 6,7 % | 7,1 g |