Rotfruktsstomp med falukorv

Rotfruktsstomp med falukorv

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(18 st)

Palsternacka och potatis får sällskap av syrad grädde och mosas till en stomp. Falukorven kan bytas ut mot t ex stekt kycklingfilé eller halloumi.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g falukorv

Stomp:

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skär potatis och palsternacka i mindre bitar. Koka dem i lättsaltat vatten ca 20 min. Häll av och mosa grovt tillsammans med syrad grädde. Smaka av med salt och tillsätt persiljan. Skiva och stek korven, servera ev med sallad.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 34 g
  • Fett: 23 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem