Rostbiffstoast med majonnäs

Rostbiffstoast med majonnäs

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

En härlig toast med saftig rostbiff och krämig, varm majonnäs. Rostad lök och spenat är goda smakkompisar till rostbiffen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 skivor formbröd, fullkorn
  • 2 msk majonnäs
  • 8 skivor ost, Billinge® Billinge Original 26% NB
  • 4 skivor rostbiff
  • 4 msk rostad lök
  • 2 dl babyspenat
  • rädisor till servering

Gör så här:

Gör så här:

Bred majonnäs på brödskivorna. Fördela ost, rostbiff, lök och spenat mellan bröden. Grilla dem i smörgåsgrill eller våffeljärn tills de blir gyllenbruna och osten har smält. Dela i halvor på diagonalen. Servera med rädisor.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 350 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem