Rostad potatissallad

Rostad potatissallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(81 st)

Salladen får mer färg och smak med ugnsstekt potatis. Rostad potatissallad kan serveras till det mesta.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 bufféportioner

Dressing:

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Dela potatisen och lägg den i en långpanna. Ringla över smör-&rapsolja, rör om och strö över salt. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. Strimla salladslökarna. Blanda dressingen. Låt potatisen svalna. Blanda potatis, salladslök och rucola. Ringla över dressingen.

Tips:

Delikatesspotatisen kan bytas ut mot andra små potatis.

Skriv ut

Källa: