Rostad potatissallad

Rostad potatissallad

Betyg

(80 st)

Salladen får mer färg och smak med ugnsstekt potatis. Rostad potatissallad kan serveras till det mesta.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 bufféportioner

Dressing:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Dela potatisen och lägg den i en långpanna. Ringla över smör-&rapsolja, rör om och strö över salt. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. Strimla salladslökarna. Blanda dressingen. Låt potatisen svalna. Blanda potatis, salladslök och rucola. Ringla över dressingen.

Tips:

Delikatesspotatisen kan bytas ut mot andra små potatis.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem