Rostad pepparkaka med päron

Rostad pepparkaka med päron

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(12 st)

Recept på en snabb och smaskig efterrätt och ett bra tips på hur man kan variera mjuk pepparkaka.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 päron
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • 1 msk strösocker
  • rivet skal av ½ citroner
  • 4 skivor mjuk pepparkaka
  • KESO® cottage cheese äpple & päron med vanilj

Gör så här:

Gör så här:

Kärna ur och skiva päronen. Fräs dem i smör-&rapsolja i en stekpanna. Strö över socker och citronskal. Rosta pepparkaksskivorna och lägg dem på 4 assietter. Lägg på päron och servera med cottage cheese.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 200 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem