Rostad auberginesallad med vitost

Rostad auberginesallad med vitost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

1 tim

Lägg krispiga salladsblad i botten på ett fat och toppa med denna ljumna medelhavsinspirerade sallad för en grön lunch. God som den är även till grillat eller på buffén.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Dela stora potatisar och skär aubergine i grova bitar.
  2. Lägg allt på en plåt och blanda med smör-&rapsolja, oliver, rosmarin och salt. Tillaga i mitten av ugnen 40-45 min.
  3. Skär tomaten i grova bitar. Grovhacka persiljan. Ta ut grönsakerna ur ugnen.
  4. Strö över tomater, vitost och persilja innan servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 450 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Andra goda förslag