Rökt fisk med pepparrot

Rökt fisk med pepparrot

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(8 st)

Fisk i ugn tillsammans med god gräddsås med lök som passar väl till fiskens sälta. Lätt som en plätt till både lunch och middag!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Skiva löken och lägg den på fisken. Häll på grädde. Stek i mitten av ugnen 15-18 min. Strö över pepparrot. Servera med kokt potatis.

Tips:

Laxen kan bytas ut mot annan fisksort.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 18 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem