Rökt fisk med pepparrot

Rökt fisk med pepparrot

Fisk i ugn tillsammans med god gräddsås med lök som passar väl till fiskens sälta. Lätt som en plätt till både lunch och middag!
Betyg (7 st)

Mitt betyg:

Rökt fisk med pepparrot

Fisk i ugn tillsammans med god gräddsås med lök som passar väl till fiskens sälta. Lätt som en plätt till både lunch och middag!

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Skiva löken och lägg den på fisken. Häll på grädde. Stek i mitten av ugnen 15-18 min. Strö över pepparrot. Servera med kokt potatis.

Tips:

Laxen kan bytas ut mot annan fisksort.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 18 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.