Rökt fisk med pepparrot
30 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Fisk i ugn tillsammans med god gräddsås med lök som passar väl till fiskens sälta. Lätt som en plätt till både lunch och middag!
Ingredienser
|
Varmrökt lax
|
400 g |
|---|---|
|
Gula lökar
|
2 |
| 2½ dl | |
|
Pepparrot
|
2 msk |
|
Potatis
|
600 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Laxen kan bytas ut mot annan fisksort.
Näringsvärden, per port
Energi:
449 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,1 g |
| Protein: | 24,4 % | 26,9 g |
| Fett: | 48,1 % | 24,4 g |
| Kolhydrater: | 27,5 % | 30,4 g |