Rödlöksmarmelad med lagerblad
45 min
•
Arbetstid: 10 min
Frysbar
•
Lagerblad ger denna sötsyrliga rödlöksmarmelad en extra dimension och lyfter smaken. Enkelt att koka ihop och perfekt som topping på ostbrickan, till grillat eller på smörgåsen.
Ingredienser
|
Rödlökar
|
3 |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Balsamvinäger
|
½ dl |
|
Rödvinsvinäger
|
½ dl |
|
Strösocker
|
1 dl |
|
Lagerblad
|
3 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per dl
Energi:
377 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per dl | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,4 g |
| Protein: | 1,7 % | 1,6 g |
| Fett: | 29,1 % | 12,4 g |
| Kolhydrater: | 69,2 % | 64,2 g |