Rödbetsbiffar

Rödbetsbiffar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(315 st)

15 min

Rödbetor och getost är en perfekt smakkombination. Servera rödbetsbiffarna med en matig sallad som en vegetarisk rätt eller som tillbehör till kött, fisk eller fågel.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Getostkräm:

Gör så här:

Gör så här:

Skala och riv rödbetor och lök grovt. Blanda med ägg, majsstärkelse, salt och peppar. Stek små biffar i smör i en stekpanna ca 2 min på varje sida. xMosa eller riv osten och blanda med crème fraiche, rosmarin, salt och honung. Servera till rödbetsbiffarna.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 325 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem