Rödbetsbiffar

Rödbetsbiffar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(392 st)

20 min

Rödbetor och getost är en perfekt smakkombination. Servera rödbetsbiffarna med en matig sallad som en vegetarisk rätt eller som tillbehör till kött, fisk eller fågel.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Getostkräm:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Skala och riv rödbetor och lök grovt.
  2. Blanda med ägg, majsstärkelse, salt och peppar.
  3. Stek små biffar i smör i en stekpanna ca 2 min på varje sida.
  4. Mosa eller riv osten och blanda med crème fraiche, rosmarin, salt och honung. Servera till rödbetsbiffarna.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 325 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag