Rödbetor med getost och pinjenötter
15 min
Huvudrätt
•
Rödbetor passar fantastiskt bra ihop med krämiga getost och söt honung. Strö över rostade pinjenötter och pepprig rucola och njut!
Ingredienser
|
Färdigkokta rödbetor
|
750 g |
|---|---|
|
Falbygdens® Getost
|
150 g |
|
Flingsalt
|
½ tsk |
|
Pinjenötter
|
5 msk |
|
Rucola
|
65 g |
|
Smält honung
|
2 msk |
|
Surdegsbaguette
|
1 |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
506 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,2 g |
| Protein: | 13,6 % | 16,9 g |
| Fett: | 32,5 % | 18,6 g |
| Kolhydrater: | 53,9 % | 67,2 g |