Revbensspjäll
1 tim 40 min
•
Arbetstid: 10 min
•
Revbensspjäll kan med fördel tillagas dagen innan och sedan värmas strax före servering. Pensla gärna lite honung på revbensspjällen när de ska värmas.
Ingredienser
|
Tjockskurna revbensspjäll
|
1½ kg |
|---|
Marinad:
| 1 dl | |
|
Paprikapulver
|
2 msk |
|
Kinesisk soja
|
4 msk |
|
Malen ingefära
|
2 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
610 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,8 g |
| Protein: | 30,4 % | 45,6 g |
| Fett: | 68,4 % | 47,2 g |
| Kolhydrater: | 1,2 % | 1,8 g |