Reuben-smörgås med rostbiff & surkålsfärskost

Reuben-smörgås med rostbiff & surkålsfärskost

15 min
En klassisk amerikansk smörgås med vuxna smaker. Rosta gärna brödet för extra smak. Om du har en smörgåsgrill kan du testa att lägga hela mackan i grillen med ett par skivor lagrad ost.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/reuben---smorgas-med-rostbiff--surkalsfarskost/

Gör så här

  • Blanda färskost med surkål.
  • Bred senap på brödskivorna. Fördela surkålsfärskost, skivade tomater och rostbiff på bröden.
  • Peppra och toppa med rostad lök och körvel.
Klart!

Ingredienser

Lantbröd
4 skivor
150 g
Surkål
1 dl
Dijonnaise
4 dl
Tomater
2
Rostbiff
8 skivor
Svartpeppar
Rostad lök
2 msk
Plockad färsk körvel
1 kruka