Reuben-smörgås med rostbiff & surkålsfärskost

Reuben-smörgås med rostbiff & surkålsfärskost

Betyg

(2 st)

En klassisk amerikansk smörgås med vuxna smaker. Rosta gärna brödet för extra smak. Om du har en smörgåsgrill kan du testa att lägga hela mackan i grillen med ett par skivor lagrad ost.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skivor lantbröd
  • 150 g Arla® färskost naturell Färskost Naturell 25%
  • 1 dl surkål
  • 4 dl dijonnaise
  • 2 tomater
  • 8 skivor rostbiff
  • svartpeppar
  • 2 msk rostad lök
  • 1 kruka plockad färsk körvel

Gör så här:

Gör så här:

Blanda färskost med surkål. Bred senap på brödskivorna. Fördela surkålsfärskost, skivade tomater och rostbiff på bröden. Peppra och toppa med rostad lök och körvel.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem