Reuben-smörgås med rostbiff & surkålsfärskost

Reuben-smörgås med rostbiff & surkålsfärskost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

En klassisk amerikansk smörgås med vuxna smaker. Rosta gärna brödet för extra smak. Om du har en smörgåsgrill kan du testa att lägga hela mackan i grillen med ett par skivor lagrad ost.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skivor lantbröd
  • 150 g Arla® färskost naturell Färskost Naturell 25%
  • 1 dl surkål
  • 4 dl dijonnaise
  • 2 tomater
  • 8 skivor rostbiff
  • svartpeppar
  • 2 msk rostad lök
  • 1 kruka plockad färsk körvel

Gör så här

Gör så här

Blanda färskost med surkål. Bred senap på brödskivorna. Fördela surkålsfärskost, skivade tomater och rostbiff på bröden. Peppra och toppa med rostad lök och körvel.

Skriv ut

Källa: