Restfest – tacopaj på tortillabröd
35 min
Matlåda
•
&format=webp)
Denna smakrika tacopaj är en härlig fusion av mexikanska smaker och klassisk paj. Tortillabröd får agera pajdeg som fylls med med en krämig blandning av paprika, svarta bönor, majs och kryddor. Toppad med en fräsch koriander- och limecrème fraiche är denna paj både mättande och full av smak. Perfekt för en middag med familj eller vänner, och ett roligt sätt att njuta av tacos på ett nytt sätt!

Nytt
Ingredienser
Röd paprika
|
1 |
---|---|
Svarta bönor, ca 230 g
|
3 dl |
1 msk | |
Frysta majskorn
|
2 dl |
Taco kryddmix
|
3 msk |
Vatten
|
½ dl |
Mellanstora tortillabröd
|
4 |
Äggstanning:
Ägg
|
2 |
---|---|
2 dl | |
2 dl |
Topping:
Gurka
|
½ |
---|---|
Tomater
|
2 |
Liten rödlök
|
1 |
1 dl | |
Färsk koriander
|
½ kruka |
Lime
|
1 |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
473 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 7,8 g |
Protein: | 20,3 g |
Kolhydrater: | 48,3 g |
Fett: | 22 g |

