Renstekstårta

Renstekstårta

Betyg

(27 st)

Renstekstårta är en perfekt förrätt eller bufférätt. Renköttet kan bytas ut mot rökt nötrulle.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 port

Gör så här:

Gör så här:

Mixa brödet och blanda med smöret. Platta ut det i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min. Ta upp gelatinet och smält det i en liten kastrull på svag värme. Blanda kvarg, gräddfil, kött, rädisor, salt och peppar. Rör ner gelatinet. Häll blandningen i formen. Låt stelna i kyl minst 3 tim. Strö över persilja vid servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem