Renskavspanna

20 min Huvudrätt Lunch Middag Varmrätt
Renskavspanna

Renskav är extra gott tillsammans med svamp. Rör ner sockerärter mot slutet för smak och färg.

Ingredienser

Renskav
240 g
1 msk
2 dl
Svampfond
¾ msk
Majsstärkelse
½ msk
Frysta sockerärter
100 g

Gör så här

  • Stek renskaven i smör-&rapsolja i en panna tills den får färg. Tillsätt grädde, fond och majsstärkelse, rör om och koka ca 2 min.
  • Rör ner sockerärterna och låt det bli varmt.
  • Servera med kokt potatis.
Klart!

Näringsvärden, per port inkl potatis

Energi:

355 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 17 g
Kolhydrater: 35 g
Fett: 15 g
https://www.arla.se/recept/renskavspanna/