Renskavspanna

Renskavspanna

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

Renskav är extra gott tillsammans med svamp. Rör ner sockerärter mot slutet för smak och färg.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Stek renskaven i smör-&rapsolja i en panna tills den får färg. Tillsätt grädde, fond och majsstärkelse, rör om och koka ca 2 min. Rör ner sockerärterna och låt det bli varmt.

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem