Renskav
30 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Renskav ska tillagas när den fortfarande är frusen. Den tinar snabbt i stekpannan. Denna renskav är smaksatt med trattkantareller, soja, vinbärsgelé och timjan. Gott att servera med nykokt potatis. Servera gärna med en extra klick gelé!
Ingredienser
Bananschalottenlök
|
1 |
---|---|
Trattkantareller
|
250 g |
Renskav
|
240 g |
25 g | |
Vetemjöl
|
1 msk |
3 dl | |
Japansk soja
|
2 msk |
Rödvinbärsgelé
|
2 msk |
Salt och svartpeppar
|
Till servering:
Potatis
|
900 g |
---|---|
Färsk timjan
|
½ kruka |
Frysta lingon
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
629 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,4 g |
Protein: | 12,8 % | 19,9 g |
Fett: | 54,3 % | 38,6 g |
Kolhydrater: | 32,9 % | 51 g |

