Rårörd hallonsaft

Rårörd hallonsaft

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Hallonsaft av solmogna hallon blir till den allra godaste saft du kan tänka dig. De överblivna resterna av hallon passar utmärkt i fil eller yoghurt till frukost.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 7 dl

  • 1 kg hallon
  • 2 tsk citronsyra
  • 500 g strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Skölj bären, mosa dem och tillsätt citronsyran och sockret. Låt stå övertäckt i kyl ett dygn. Rör om då och då. Häll hallonmassan i en sil och låt det rinna igenom, pressa med en slev eller slickepott för att underlätta. Häll saften i väl rengjorda flaskor. Förvara kallt. Håller i kyl ca en vecka.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem