Råraka med kallrökt lax

Råraka med kallrökt lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

30 min

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Skala och riv potatisen grovt. Salta och peppra.
  2. Stek rårakor på medelhög värme i smör i en stekpanna ca 2 min på varje sida.
  3. Blanda spenaten med saft av ½ citron och lite olja. Salta och peppra.
  4. Servera med kallrökt lax, crème fraiche, spenatsallad och citronklyfta att pressa över.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 505 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 47 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa: